Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 1065 of /var/www/domains/albrecht-consult.nl/www/ac/includes/theme.inc).

Hoewel er tegenwoordig vele kant en klare behandelingen voor diverse problemen zijn, ben ik een therapeut die niet zozeer naar de klachten kijkt, maar naar de mens erachter. Oplossingen en behandelmethoden moeten bij u passen, anders werken ze niet. Daarbij is het belangrijk dat het klikt tussen ons, zodat u zich begrepen en veilig voelt. U hoort de gelegenheid te krijgen om over pijnlijke kwesties te spreken en om uw kwetsbaar te kunnen opstellen. Ik ben er niet om een oordeel over u te vellen (dat doet u zelf of een ander waarschijnlijk al genoeg), maar om u te helpen.

In mijn werkwijze probeer ik samen met u te begrijpen hoe het probleem er precies uit ziet, wat het voor u betekent, waar het vandaan komt en waar mogelijkheden liggen om er iets aan te doen. Een effectief behandelplan heeft vaak meerdere invalshoeken en aangrijpingspunten. Ik neem graag de tijd voor een sessie en voor een behandeling. Geen haastwerk.

Algemene informatie

Praktijkadres

Leeghwaterstraat 2a te Utrecht. Nabij het Julianapark aan de Amsterdamse-straatweg.
Parkeren is gratis.

Hulpaanbod

Individuele behandeling van volwassenen en relatietherapie. Enkele aandachtsgebieden: negatief zelfbeeld, angst en fobie, trauma, rouw, depressie, onzekerheid, relatie problemen. Mijn voornaamste werkwijze is gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie en op EMDR. Let op: een verwijsbrief van uw (huis)arts is noodzakelijk.

Lidmaatschappen & beroepsverenigingen